United-States flag

1

Trouble Viewing Site

For the past several days, I have had trouble viewing the site. This has ranged from the homepage being just a blank white screen to (currently) only certain pages looking like incompletely rendered HTML. This is across 3 browsers in 2 operating systems.

Is anyone else having similar issues?

Vote for the Best Answer

0

United-States flag

I have had the same problem for several days. I am assuming it is a problem with the site itself. Seems to be working better today.

Mike

0

United-States flag

I'm having the same issues. Frustrating to say the least!! I can not even see other comments made on certain postings but other postings/comments I see normally.

0

United-States flag

I have as well. I have tried Firefox and Google but the result was the same. Maybe it has been resolved.

0

United-States flag

I've had the exact same issues - at first I thought it was a problem with my home computer, but after trying it today at work I've had the same issues pop up with certain threads. I hope they find a resolution to it soon - Murphey's Law has shown that the posts that don't appear correctly (i.e. blank pages) are always the ones I'm most excited to see the responses to. =)

0

United-States flag

Same here. Seems to be working a lot better now though.

Jones

0

United-States flag

I did also, same thing tried using another computer and browser. It does appear to be better now.

0

Canada flag

I had the same thing. It's back to normal now.

Glad to see that I was not the only one.

Like this post? Share it!

Join the 4 Hour Body Superhumans!

Join our community and be a part of the superhuman revolution!

Stats

answers

7

votes

1

people

8

Advertisement

8 Followers